Γνωρίστε την ομάδα των chef μας

MEET THE TEAM

Exclusive plates for your exclusive moments

Η ομάδα μας μετράει σχεδόν 5 έτη παρουσίας και περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα εστιατόρια, ξενοδοχεία, ιδιωτικά party, κότερα, βίλες και catering υψηλών απαιτήσεων σε όλη την Ελλάδα. Η αξιοπιστία, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε σε κάθε project, μεγάλο ή μικρό, είναι τα στοιχεία που κάνουν την ομάδα μας να ξεχωρίζει.

MEET THE TEAM

Chef Kordalis Panagiotis

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ

Είμαι ο Παναγιώτης και έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος της σχολής Le Monde και έχω εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία, restuarant, bar και αίθουσες δεξιώσεων όπως: «Royal Olympic» (Αθήνα), «Restaurant Bar Memories» (Αθήνα), «Restaurant Bar Jonas» (Αθήνα), «Dionysos Palace» (Μέγαρα), «Gene kelly The dance club - restaurant», «Αlte Suite» (Σαντορίνη), «18 Grapes hotel» (Νάξος), «Sofitel Athens Aairport», «Regency Mont Parnes» αλλά και σε μεγάλα catering όπως: «Πλειάδες», «Royal Fare», «Πεντελικόν». Επίσης διετέλεσα καθηγητής μαγειρικής τέχνης στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και στο ΙΕΚ PRAXIS στο οποίο βρίσκομαι έως και σήμερα.

Chef Gkaravelou Gogo

ΓΩΓΩ ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΥ

Είμαι η Γωγώ και έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το Ι.Ε.Κ. PRAXIS και εργάζομαι ως private chef σε βίλες επωνύμων και στην αίθουσα δεξιώσεων «Dionysos Palace» στα Μέγαρα Αττικής. Πρόσφατα, έλαβα το αργυρό μετάλλιο στον «4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef 2019».

Chef Panori Eleni

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΩΡΗ

Είμαι η Ελένη και έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος της σχολής Le Monde και έχω εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια - ξενοδοχεία - catering στην κρύα κουζίνα όπως: «Cellier Bistrot», «Beaux Brummel», «Royal Catering», «Stavento bar restaurant», «Dionysos Palace», «Casino Mont Parnes».

JOIN THE TEAM

Αν έχεις πάθος με την μαγειρική και επιθυμείς να δουλέψεις πλάι σε ανθρώπους με ενθουσιασμό όπου μπορείς να αναπτύξεις τις ιδέες και τις ικανότητές σου, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου στο exclusiveplatesteam[at]gmail.com και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Ίσως να έχουμε μια θέση για εσένα στην ομάδα μας!

Dionysos Palace
Carpe Diem
Bianco Nero